Help ons onze paarden voeren!

Gepubliceerd op 28 maart 2020 om 13:26

Door de Corona uitbraak zijn ook bij Stichting Paardrijden Gehandicapten en de Flevomanege alle activiteiten tot stilstand gekomen. Dat is voor onze ruiters heel jammer en vaak ook lastig te begrijpen. Voor de meeste ruiters is paardrijden het hoogtepunt van hun week. Ook alle andere mensen die wekelijks en soms dagelijks bij ons te vinden zijn worden door ons en door de paarden gemist.
Op dit moment zijn er geen inkomsten. Waarschijnlijk komen er voor de medewerkers en instructeurs maatregelen vanuit de overheid, zodat niet alle kosten blijven doorgaan. Dat zou ons goed helpen. Toch zijn onze belangrijkste medewerkers onze paarden. Ook hun werk is van de ene op de andere dag gestopt. Voor onze paarden en pony’s krijgen we geen ondersteuning om de kosten te blijven betalen. Daarom vragen wij namens onze paarden jou om steun.


Hoe kun je helpen?
Een paard eet € 10,00 per dag op.
Je kunt ons al helpen door “1 dag het eten van 1 paard te betalen”.
Meer dagen of zelfs een hele maand mag natuurlijk ook😉
Maak onder vermelding van ‘voerfonds FPG’* je donatie over naar IBAN nummer: NL85 Rabo 0348 1877 85 t.n.v. Stichting Paardrijden Gehandicapten Flevoland
en help onze paarden, ruiters en vrijwilligers door deze onzekere periode heen.

 

Alvast hartelijk bedankt!

Stichting Paardrijden Gehandicapten Flevoland, Stichting Flevomanege Dronten

 

*Initiatief van Vereniging FPG (vereniging Federatie Paardrijden Gehandicapten). De FPG heeft het CBF Goed Doel Keurmerk.