Vrijwilliger worden

Ben je 15 jaar of ouder en hebt je zin om als vrijwillig te werken? Wij zijn een supergezellige en enthousiast team dat altijd op zoek is naar nieuwe gezichten.

Wat doet een vrijwilliger bij ons?

De paarden moeten voor de les gezadeld worden en door een vrijwilliger in de binnenbak worden gezet. Tijdens de les loopt altijd een vrijwilliger met het paard/de pony mee en een of twee andere vrijwilligers lopen naast het paard en begeleiden de ruiter. Onze ruiters zijn mensen die met veel plezier van hun rijlessen genieten. Daardoor ontstaat een sfeer die je nooit in een normale rijles ervaart. Het belangrijkste tijdens de rijles is de gezelligheid. De vrijwilligers hebben leuke gesprekken met de ruiters en met de andere vrijwilligers en leren daardoor veel nieuwe mensen kennen. Na de les brengen de vrijwilligers de paarden weer terug op stal en zorgen ze ervoor dat alle paarden goed verzorgd worden en de spullen weer in de kast worden opgehangen.

Wat moet je doen om mee te doen bij ons?

Denk je nu: het lijkt me leuk om vrijwilliger te worden bij SPGF. Stuur dan een mail via het onderstaande contact formulier. 

Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om eerst te komen kijken wat een vrijwilliger in de praktijk doet. Dit kan op de donderdagavond en op de zaterdagmorgen. Neem wel even contact met ons op, want helaas valt er wel eens een les uit en het zou natuurlijk vervelend zijn als je voor niets komt.

 

Meld je aan via aanmelden@spgf.nl