45 jarig bestaan SPGF

Gepubliceerd op 27 februari 2021 om 13:14

We hebben een leuke paas actie verzonnen om onze Stichting Paardrijden Gehandicapten Flevoland die dit jaar 45 jaar bestaat onder de aandacht te brengen! Om van deze actie een succes te maken hopen we natuurlijk dat er vrijwilligers zijn die net zo enthousiast als wij zijn geworden  en graag op zaterdag 3 april willen komen helpen! 

 

We komen met deze actie ook in de Drontenaar en zullen het ook op Facebook gaan promoten. 

 

Fotoshoot 

Zonder lessen liepen de afgelopen maanden de kosten gewoon door. De paarden en pony’s moeten immers verzorgd worden, moeten eten en drinken. Een paard eet per dag voor ongeveer tien euro aan voer op. Om dat te kunnen bekostigen houdt de stichting op de zaterdag voor Pasen een actie. Op zaterdag 3 april kan iedereen in de Flevomanege op de foto met zijn of haar lievelingspaard. Belangstellenden mogen ook zelf een huisdier meenemen voor een fotoshoot. „Voor vijf euro maken wij een mooie portretfoto van jou en je maatje.” De fotoshoot wordt verzorgd door professioneel fotograaf Wendy Ceelen van het bedrijf: ‘de mooiste momenten fotografie’ . Zij is aanwezig van 9:30 tot 17 uur. 

 

Belangstellenden moeten zich van tevoren wel even opgeven.

 

Crowdfunding 

Behalve deze foto-actie is de stichting ook met crowdfunding gestart. Het publiek wordt gevraagd om bijvoorbeeld voor één dag het eten van één paard te betalen.  Onze belangrijkste medewerkers, dat zijn onze paarden. Ook hun werk is van de ene op de andere dag gestopt. Voor de kosten van onze paarden en pony’s krijgen we geen ondersteuning. Daarom vragen wij namens onze paarden om steun.”

 

45 Jaar 

De fotoshoot en de crowdfunding zijn niet alleen bedoeld om geld te verdienen. Het is ook een manier om weer eens onder de aandacht van de Drontenaren te komen. Bovendien is het een activiteit in het kader van het 45-jarig bestaan van de stichting: “Want dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan!”

 

Informatie

Opgeven voor de fotoshoot: spgffoto@outlook.com

Crowdfunding: https://getfunded.nl/campagne/14784-help-ons-stichting-paardrijden-gehandicapten-flevoland-de-paarden-te-voeren

Vrijwilligers: info@spgf.nl